Möt vårt Team

Anne & Niklas Wagner

New Life Chiropractic föddes ur en vision av att hjälpa personer få tillbaka sin hälsa på ett naturligt sätt. 

Anne och Nicklas Wagner driver sedan 2007 New Life Chiropractic som de startade tillsammans efter hemkomsten från Storbritannien där de både studerat och arbetat efter avslutade studier. Deras vision är att tillsammans med deras team skapa en praktik där funktion, läkning och vitalitet sätts i fokus. 

Hälsa i sin helhet är ledmotivet, inte enbart kortsiktiga lösningar med symtombehandling som fokus.

Kliniken har växt i takt med att den egna familjen har växt. Sedan starten har det tillkommit 2 barn och två hundar och numera är kliniken en av sveriges största och mest framgångsrika.

Annelie

Annelie har varit med nästan sedan starten och är inne på sitt 14 år på NLC. Henne möter du på plats i receptionen varje gång du kommer. Hon finns alltid nära till hands att ställa frågor till. Med sitt livslånga engagemang inom hälsa är hon en outtömlig källa till information, tips och pepp.

Annelie ansvarar även sedan januari 2021 för klinikens senaste fokusområde – STARK.

Har har kliniken utarbetat ett unikt och totalt individbaserat program för att tackla olika hälsorelaterade problem som kan stå ivägen för din läkning och framtida hälsa.

Therese
Även Therese möter du i receptionen under de dagar Annelie fokuserar på STARK-programmet. Utöver det ansvarar Therese för all planering och eventkoordation för aktiviteter i kliniken såväl som Annes föreläsningsengagement ute i samhället och på arbetsplatser.

Vad säger våra patienter?

Super duktiga och kunniga! Har haft besvär med min höft sedan 7 år tillbaka gått hos både sjukgymnast och gjort massa utredningar via sjukhus/vårdcentral. Men så började jag hos new life chiropractic för ca 6 månader sedan och har blivit en helt ny människa igen. Kan träna som innan och har inte ont längre.

Helt enkelt fantastiska!

Elin Petersson

Att komma till NLC är att känna mig välkommen till något som gör mig glad. Besöken här har alltid varit helande både fysiskt och mentalt.

TACK!

Anna Gardelin

Innan jag hittade New Life Chiropractic hade jag ONT! Svårt att hålla balansen. Jag åt mycket Ipren mm. Nu behöver jag bara ta ibland för huvudvärk. Jag hade provat massör, akupunktur och annan kiropraktor och det har bara hjälp tillfälligt. Det tog 2-3 månader innan jag märkte att kroppen började läka. Nu mår jag ganska bra, går fortfarande 2 ggr per vecka och det är svårt att veta hur det varit utan kiropraktiken. Jag känner mig starkare, humöret är bättre, förbättrad balans, bättre hållning. Blir inte sjuk lika ofta och jag ser ljusare på framtiden.

Jag rekommenderar gärna NLC till andra.

Pia

Proffsig och vänlig personal. Min rygg blir allt bättre och jag har inte ont i benet längre. Jag rekommenderar dig varmt att besöka hos New Life om du har problem med kroppen.

Gunnar Anderlind

Är såå tacksam att jag hittade hit! Min ryggs räddning!

Malin Nilsson

Har under många år gått med problem i rygg och axlar.

Efter bara några få besök hos Nicklas märktes skillnad i rygg, nacke och mina axlar var perfekta igen. Jag hade inga problem med att resa mig efter arbete i trädgården där jag t.ex. fick ställa mig mot en vägg eller träd för att räta upp ryggen.

Skidåkningen gick som en dans igen, det var inga problem att ta sig ner för backarna.

Bo Svensson –

De är hur duktiga som helst. Har haft problem i över 25 år och äntligen hittat någon som kan hjälpa mig.

Patrik Sjöberg

Jag är så nöjd! 🙂 Jag har blivit en helt ny människa! Detta ställe är i världsklass! 👌 Kan varmt rekommenderas!👍👍👍

Karin Persson-Johnsson

Gunnar och Laila har gått hos Niclas i flera år och är mycket nöjda med alla behandlingar vi fått. Livskvaliteén har förbättrats avsevärt likaså rörligheten. Slalomåkning en förbättrades avsevärt.

Gunnar Enberg

Jag hade smärta i ländryggen och det strålade ner i benet. Smärtan har jag haft sedan slutet på 80-talet. Jag sökte läkare, naprapat och annan kiropraktor men besöken var sporadiska. När jag fick höra talas om New Life Chiropractic och resultaten man fick där, förstod jag att kontinuiteten var viktig. Redan efter 3 månader fick jag rörelsen tillbaka utan smärtor. Nu kan jag gå utan smärtor. Äntligen!! Så skönt!

Tack ska ni ha NLC!

Jonny